Gryning

Gryning

måndag 7 januari 2013

Blockeringslistan börjar växa till


Det värsta jag vet är telefonförsäljare. Den verksamheten är inte värd ett använt toalettpapper! Jag har som vana att aldrig svara om någon ringer eller skickar sms. Känner jag igen numret, ringer jag själv tillbaka, gör jag det inte, kollar jag upp det först. Tillhör numret en misstänkt försäljare innebär det att numret hamnar på blockeringslistan. Det finns snigelpost om man vill ha fram ett viktigt meddelande! Mail går också bra.

Att väcka mig genom att sända ett sms om att vi ska ses på badoo är att verkligen tigga om en usel relation från början. Avsändaren, vem det nu är, är från och med idag blockerad. Jag är inte intresserad av den sortens webbsidor.

Men annars är det en vanlig måndag med tvättstuga och en del andra små göromål att utföra. Det börjar kännas som en vanlig vardag igen.

8 kommentarer:

Lennart sa...

Vanliga vardagar är som de var förr. Alltså bättre.

Ja, minus telefonförsäljarna då...

BeBest sa...

Vardagar är väldigt bra att ha! De borde vara fler!

Märit i Mariehem sa...

Har precis idag haft en dust med en telfonförsäljare, som absolut inte ville sluta trots att jag bestämt sa nej till hans erbjudande! Fick lägga på luren mot hans svada trots att jag brukar försöka avsluta på ett artigare sätt!
Samtidigt tycker jag litet synd om telefonförsäljarna, för de försöker ju försörja sig och det måste kännas rätt tröstlöst.
Men... det är inte jag som ska försörja dem!

baraenbildavmig sa...

Telefonförsäljare kan sticka och brinna!

Det kändes inte som måndag idag. Men förstod att det var arbetsdag då muséet vi besökte med livsnjutarna var fullt med mor-/farföräldrar med barnbarn, fritids har studie-/planeringsdag. Trycka tröjor med djurspår var trevlig sistalovdagensysselsättning.

BeBest sa...

Hela konceptet är vämjeligt! Jag vet vad jag vill ha och var och när jag ska skaffa det. Företag som anlitar telefonförsäljare förlorar sin möjlighet att få mig som kund.

BeBest sa...

Jag delar din åsikt om telefonförsäljare!

Såna tröjor är ju läckra! Jag borde ha en men har troligen redan fler tröjor än jag hinner slita ut på 10 år.

Anonym sa...

Ja Börje, nu är det vardag igen har jag också konstaterat. Lika bra så. / Monika

BeBest sa...

Ja nu gäller det att få in vardagslunken och komma i ordning igen så allt flyter på som vanligt.

Skicka en kommentar