Gryning

Gryning

torsdag 21 februari 2013

Det ska gås bort!


Idag ska jag försöka hålla igång kroppen. Igår var en märklig dag. Jag var så oerhört sömnig. Det var stört omöjligt för mig att hålla mig vaken. Jag har inte räknat på hur många timmar jag sov bort men många var det!

Jag sitter och gäspar även nu men idag ska inte sängen få känna av min tyngd i samma mått! Jag ska gå ut och åtminstone skaffa en anledning till att bli trött. Så värst uppiggande foton räknar jag inte med att åstadkomma men det får bli som det blir. Jag behöver inte prestera något alls! Det räcker så bra om jag orkar flytta den ena foten framför den andra så mycket att jag åtminstone kommer utanför dörren!

4 kommentarer:

baraenbildavmig sa...

Hoppas att du inte somnar i en snödriva bara!

Här skiner solen och det skulle kunna vara bra fotoväder, men jag har använt mina krafter till ett tandläkarbesök för att utesluta att det är någon tand som orsakar värken. Det var det inte. Jag hoppas på sol i morgon också, då kanske kameran får komma ut.

imsys sa...

Sådana där tröttdagar är bara så värdelösa! Hoppas du piggnade till fram på dan!

BeBest sa...

Nej då jag somnade inte utan mådde bara prima under promenaden. :)

BeBest sa...

Förmiddan var seg men jag hade bestämt att kasta ut mig om jag inte gav mig av frivilligt! Inför såna hot hade jag inget val och det blev inte så tokigt det heller!

Skicka en kommentar