Gryning

Gryning

onsdag 13 februari 2013

Om det nu blir så ...

Igår kväll och vid midnatt hävdade mina vädergissare att det skulle kunna bli en morgon med solsken. Det gör de än men faktum är att jag ser inget av den. Här ligger en dimma som hindrar allt solsken att nå marken.

Nu har jag tänkt att ifall solen bryter igenom, ska jag vara startberedd och så jag kan ge mig ut och försöka fånga något av förmiddagsljuset. Eftermiddagen kan bli snöig sägs det, så då kan jag hålla mig inne. Nu gissades det som sagt diametralt fel beträffande morgonens solsken. Det gör inget om gissningarna blir helt misslyckade på samma vis under resten av dagen heller. Jag vill gärna ha något ljust att se fram mot.

4 kommentarer:

baraenbildavmig sa...

Vitt vitt vitt så vitt jag kan se, men ingen sol som öppnar det vita. Mig gör det inte så mycket, har inte tid med en promenad, det är småttingarnas dag och middag för ena livsnjutaren i kväll. Önskar att jag hade fått sova i natt dock.

Men snart får ljuset göra entré, det är vi eniga om.

Märit i Mariehem sa...

Hos pss kan man idag se var solen gömmer sig bakom molnen, då den avslöjas genom en upplyst fläck i det gråvita.
Man får vara glad för det lilla! ;-)

BeBest sa...

Snö finns det och gråa moln som gör snön gråtonad. Några korta ögonblick trodde jag att kanske ändå men den lilla ljusningen var mest för att retas och öka besvikelsen.

BeBest sa...

Här har vi inte ens fått så mycket upplysning men tror du att solen finns kvar där ovan så får man väl försöka hålla modet uppe så länge. Nästa vecka kanske det blir bättre ...

Skicka en kommentar