Gryning

Gryning

måndag 4 mars 2013

Gnäll, pjål och ämmel


Idag har jag som vanligt inget av värde att visa eller framföra. Jag tänkte då att kanske någon av mina gamla dikter skulle gå an men jag konstaterade snart att det gör de inte. 

Då tänkte jag att jag kanske har något foto som kan passa. Det visade sig att just den 4:e mars förra året tog jag den här bilden. Färgerna motsvarar väl i stort sett hur alert jag känner mig.

Det är ungefär den grå stämningen på huvudkontoret idag. Det ska bli sol här trots gråheten. Om benen vill och huvet inte gnäller, ska jag försöka masa mig ut. Just nu känns det mest som om jag skulle behöva starta om dagen. Den här låten kanske hjälper till.


2 kommentarer:

Märit i Mariehem sa...

Det finns sådana dagar! Men med din positiva livssyn, så tror jag nog att det ljusnar innan kvällen!

BeBest sa...

Ända sen nyåret har min vänstra fot blivit grinig om jag gått för långt eller fort. Jag har prövat att byta till andra skor men det har inte blivit bättre utan snarare i något fall blivit sämre. Förra veckan blev det många promenader och knappt någon vila för foten. I det läget började även vänster vad att sympatikrångla genom att visa tecken på kramp. Nu har jag hållit mig i stillhet i flera dagar och allt börjar kännas normalt igen men man vet ju aldrig ...

Skicka en kommentar