Gryning

Gryning

onsdag 20 mars 2013

Snyltandet fortsätter


Idag hade jag tänkt visa en bunt nytagna foton från morgonens promenad till affären. Inget foto fick godkänt. Så illa kan det gå. Hade jag haft bättre kamera hade nog ett av motiven kunnat bli lyckat nämligen en kråka på isen. Nu räcker inte min kameras objektiv för att göra ett intressant foto av en kråka på 50 meters avstånd så det var bara att inse faktum. Inga bilder idag!

Från min besöksstatistik meddelas att rätt många blivit förtjusta i min klibbticka och nu dekorerar innehållet i sina Pinterest-album med den. Vad kan det vara värt att få göra det? 1$? 10$? 100$? 

Om vi säger att det kostar 1$ om man betalar inom en vecka. 10$ om betalningen gjorts inom 14 dagar och 100$ inom en månad och har man dröjt i över ett kvartal ska det bil dyrt! 1000$ för varje påbörjad månad från första dag låter väl rimligt? Det bör innebära att jag får ett bra pensionstillskott och snart har en riktigt skaplig fotoutrustning att gotta mig åt eller att mina bilder får vara ifred!

5 kommentarer:

baraenbildavmig sa...

Synd på fotona!

Din idé om extra pensionpengar låter lysande. Jag tycker förstås att du kan börja sälja dina bilder.

BeBest sa...

Om jag bjuder ut några av dem vill ingen ha men får besökarna plocka åt sig olovandes då är det en annan sak ... och då kan jag kräva ersättning! Utgångsbudet är billigt, rimligt och bra, nästa steg är mycket för så lite fast kan kanske vara uthärdligt men sen börjar det svida och det är precis vad det ska!
* Ser väldigt sadistisk ut *

Boel sa...

Klibbtickan ligger i säkert förvar i ett av mina Pinterest :-)

Boel sa...

Pinterestalbum skulle det ju vara, så jag är väl en av snyltarna :)

BeBest sa...

Eftersom du i egenskap av varande min syster, är en av de få som har fått tillgång till mina foton så får jag väl i ditt fall stå mitt kast. Men jag gillar inte att man, så som ett stort antal av mig okända människor nu gjort, utan lov kan göra våld på någon annans upphovsrätt för egen vinnings och/eller självbekräftelses skull. Det är oerhört lågt men det är Pinterest bärande princip att bete sig som en amerikansk variant av Piratebay. Hur usel människa jag annars än må vara, står jag över den moral och etik Pinterest representerar och låter sina medlemmar omfatta.

Skicka en kommentar