Gryning

Gryning

torsdag 7 mars 2013

Tomt


Idag hade jag tänkt skriva något vackert och positivt. ... Jag har försökt hitta en början ... Jag har försökt hitta en ny början ... Jag prövar igen ... och igen ... men det blir inget bra. Där är bara tomt.10 kommentarer:

Äldsta Dotra sa...

Jag blir alltid lika full i skratt när jag ser bilden du ritat för ansiktsdragen på gubben påminner om morfars. Vilket får mig att känna mig oerhört elak.

Har det kommit några vårblommor att fota? Börjar några träd ta sig? Har du sett någon fjäril? Hur står det till med våren egentligen i Katrineholm?

BeBest sa...

Du ska dock veta att 1966 då jag en tråkig dag i skolan ritade denna gubbe inte hade en aning om vem jag några år senare skulle träffa på en dans på markan.

Med våren står det still men man åker inte skidor var man vill.

baraenbildavmig sa...

På nåt märkligt sätt valde du alltså intuitivt fru efter din tecknade figur.

Jag förstår din känsla, såna dagar kan man lika gärna rensa bort, de är inget att spara i arkivet.
Men solen skiner, himlen är blå och våren fortsätter att sträva på.

BeBest sa...

Nog för att vår första dans kom till på något osedvanliga grunder men mitt beslut att satsa på just den tjejen togs något senare i ett helt annat sammanhang. När det skedde och exakt under vilka omständigheter tror jag inte ens jag har berättat för henne och om jag gör det lär det inte ske på någon blogg. :)

Sirpamaarit sa...

Tomt..jag känner igen känslan,jag sitter här och försöker tänka på något att skriva om i min blogg..men det händer inget,bara tomt! Men nu hittade jag din blogg i alla fall och fick lust att skriva några rader=)
Din "gubbe" är rolig..haha..är det en fluga som surrar in och ut i hans öron? =D

Märit i Mariehem sa...

Vissa dagar finns ingen inspiration för bloggen. Då skriver jag ingen, så är det bara.
Fast jag har ju sett att du har försökt vara litet mera kontinuerlig än så.
I morgon kommer en ny chans! ;-)

BeBest sa...

Hej Sirpamaarit! Det var länge sedan! Välkommen! :)

Precis! Flugan far in genom ena örat och ut genom det andra!

Jag vill minnas att på teckningen i kollegieblocket stod det något i stil med detta: Har inte jag de rätta kvalifikationerna för att bli politiker?

BeBest sa...

Jag hoppas att det blir en bra morgon men troligen bli jag en aning försenad. :)

Sirpa sa...

Tack för välkommnandet=) Visst var det länge sedan..jisses! Jag har minsann inte glömt mina "gamla" bloggpolare...men har tappat lite lusten att blogga sedan ändringen från AF:s blogg..vilket fall,försöker håll liv i bloggeriet lite av och till..kul att jag hittade dig nu i alla fall=)
Din "gubbe" är nog en sann politiker..hehe..

BeBest sa...

Gubben skulle på sätt och vis kunna gälla som ett självporträtt från den tiden, åtminstone om man inkluderar folket i min omgivnings syn på mig. Det spelade så att säga ingen roll vad de sa åt mig, inget stannade ändå kvar. :D

Skicka en kommentar