Gryning

Gryning

torsdag 11 april 2013

Supervrålrealisation


Just nu och någon timme framöver är det extra lågt pris på en svart och vit kastrerad hankatt! 

Min katt har denna morgon fått för sig att hela lägenheten måste rivas och husse har man som mest nytta av om man gör honom till klösbräda tidigt på morgonen, gärna innan solens uppgång. 

Katten ligger väldigt lågt i pris! Väldigt lågt! Husse ingår inte i priset! 

8 kommentarer:

Libra sa...

Känner igen det där. Jag har tre marodörer här hemma som går under namnet Kattmaffian. Även dom har vissa, av mig icke godkända, metoder att liva upp stämningen här hemma. =)

BeBest sa...

Kan du begripa hur det kommer sig att jag just nu har kommit hem med en låda kattgräs? Det måste ju innebära att jag belönar kattskrällets utstuderade psykopatiska destruktiva beteende. Billig katt med en låda kattgräs någon?

baraenbildavmig sa...

Inget för mig. Det räcker med att grannskapets katter rotar i mina rabatter, bor på min altan och lurpassar på "mina" fåglar.

BeBest sa...

Jag är annars helt övertygad om att Vacek mer än väl känner sig kapabel att hålla altanen och dess närområde helt fria från obehöriga katter och eventuella skitande fåglar. Enligt hans egna bedömning är han därvidlag en stabil klippa!
Han är dessutom väldigt kunnig - En sann klippare tycker han själv - då det gäller att ansa blommor. Förutom detta har han även en oefterhärmlig artistisk förmåga då det kommer till att med stor kreativitet designa om plantornas utseende. Hans förebilder därvidlag är de forntida tågkonduktörerna och deras klippande av biljetter.
Slutligen drar han sig inte för att även modernisera ett hem, där han medelst ett tålmodigt nötande, rivande och klösande gör gamla ärvda halvt uttjänta möbler och klenoder helt otjänliga. För detta tar han ut ett blygsamt dagligt arvode, som bör innehålla skivor av rökt skinka, räkor eller kyckling. Lax går också bra.

Märit i Mariehem sa...

Vacek kanske har upptäckt att han fått några år på nacken och behöver föryngra sitt beteende?! :-)

BeBest sa...

Jag vet inte vad som ibland flyger i den där katten om nätterna men hans sätt att dra klorna över mig då jag sover är mer outhärdligt än ljudet då man drar naglarna mot svarta tavlan.
I morse fick han ett sånt tokryck vid 4.30-tiden.

baraenbildavmig sa...

Haha, tack, men jag avstår! Det räcker för mig med den gymnastik jag får när livsnjutarna och sommarflickan har varit på besök. Sommarflickan är i slänga-saker-åldern och det tar mig precis en vecka att få alla saker på plats. Och så är det dags igen. Sisyfos hade ett lätt jobb jämfört med det.

BeBest sa...

Det låter ju som du har mer än full sysselsättning emellanåt.
Jag kan nog tillsvidare göra ett bra kompispris på katten om du ångrar dig! :)

Skicka en kommentar