Gryning

Gryning

tisdag 11 juni 2013

Vad ska jag hitta på idag då


Igår gjorde jag ingenting av värde om man bortser från besöket hos den trevliga tandhygienisten. 

En ny dag ligger öppen att tas i bruk. Det ska bli solsken. Det gillar nog blåvingarna. Jag ska söka efter dem. De borde vara deras tur att hamna på bild nu. 

Skulle det gå så väl att jag också hittar jungfrusländor så blir allt ännu mera lyckat! Jag har inget bra foto med såna på.

8 kommentarer:

Tant Otto sa...

Det ska bli spännande och se vad du fångar på bild idag :)

baraenbildavmig sa...

Då väntar vi på skörden!

Libra sa...

Alla dagar är av värde även de vi inte tycker är tillräckligt produktiva. Även utan dina, alltid så fina, bilder är dina tankar värda att dela med sig av. =)

BeBest sa...

Jag vet inte vad det kan bli men jag ska gå på såna ställen där jag förut hittat fjärilar. Någon kanske finns hemma och vill vara med på bild.

BeBest sa...

Jag säljer inga skinn från oskjutna björnar men blir det något visar det sig i morgon. :)

BeBest sa...

Jag försöker hela tidden trissa upp standarden på mina foton men det innebär också att jag måste vara än mera kräsen om jag ska matcha förväntningarna. Det är inte alltid det lyckas eller att jag har sån tur som jag hade den gångna helgen.

framsnacka sa...

Jag vet inte om blåvingarna trivs här. Jag har inte sett någon, ärligt talat.
Allt gott till dej!

BeBest sa...

I år har knappt sett någon alls men det kan bero på vädret och hur de klarat vintern. Tills vidare får jag nöja mig med de foton från tidigare somrar jag redan har. Det kommer nog mera sen.

Blåvingar är inte så lätta att artbestämma medan de flyger. Det är lättare om man kan få blåvingarna på bild och då helst tydliga foton på såväl ovan som undersidan av vingarna, så man kan jämföra detaljer i färgnyanser och mönster.

Skicka en kommentar