Gryning

Gryning

fredag 20 september 2013

Höstnatt


Tidig klar morgon men det dröjde inte många minuter innan dimmorna började stiga från sjön.

Ett foto jag tidigare försökt ta på fri hand. Det klarar jag inte. Vissa sanningar måste man ta till sig den hårda vägen. Så är det bara.

6 kommentarer:

imsys sa...

Det där blev ju vackert! Jag kämpar fortfarande med att försöka ta till mig fotografiska sanningar. Det går inget vidare...

framsnacka sa...

Det är samtidigt skoj när man tänkt en bild, och slutligen får till den! Att det krävs teknik är liksom inget nederlag egentligen. Det är fortfarande du som bestämmer, du bara vet hur!
Snygg bild!
Allt gott till dej!

BeBest sa...

Det är just det där att kameran ibland behöver längre tid än man tror. Nyare kameror är snabbare än äldre och ger även bättre resultat då omständigheterna är svåra.

Jag tror min kamera mest är avsedd att ha till att fylla fotoalbumet med barn som soliga dagar äter glass med hela mun och halva ansiktet. Mitt i natten ska man då låta den gamla trötta kameran sova, så den orkar med ungarnas stoj när dagen kommer. :)

BeBest sa...

Jag fick till den så som vädret ville ge mig den. Jag hade önskat en aning dis över gångvägen. Några tidiga morgnar har det funnits det. Diset kommer nog åter en annan natt men nu är ju bilden redan visad här.

Det finns många motiv som jag ser då jag är ute men antingen kan jag inte komma dem tillräckligt nära eller så krävs stativ. Jag får skärpa mig i det senare fallet! Stativet gör ju ingen nytta om det inte är där kameran är.

baraenbildavmig sa...

En riktigt gyllene nattbild fick du med hjälp av stativet!

BeBest sa...

Jo de har satt upp gula glödlampor i armaturerna längs gatorna och gångvägarna i det området. Här på mitt område är det däremot vitt ljus.

Skicka en kommentar