Gryning

Gryning

onsdag 11 september 2013

Rekognosering


Igår blev det inga dimmiga foton. Det var för varmt ute och och för mycket vind för att det skulle uppstå dimma. Morgonpromenaden blev inställd och ersattes av en rekognoseringstur för att söka nya vyer som kunde se intressanta ut medan de kommande höstdimmorna låg över dem. Jag tror jag hittat vad jag sökte.

En bonus under den promenaden blev den här eldsnabbvingen.

Den var inte så säker på att den ville vara med på bild men var samtidigt en aning nyfiken på vad det kunde innebära att bli fotograferad.

Idag ser det inte heller ut att bli någon dimma men det kan nog bli en vacker gryning i alla fall.

2 kommentarer:

baraenbildavmig sa...

Det kan vara bra att reka lite också. Jag satt på bussen idag och såg tänkbara miljöer, men jag brukar glömma bort vad jag har tänkt. Kanske borde jag anteckna.

En senflygare alltså. Jag har för mig att jag fotade en sent förra sommaren.

BeBest sa...

Ja än har vi inte haft någon nattfrost här så insekterna finns nog kvar men det krävs varma stunder och skyddade platser för att de mera ömtåliga ska visa sig.

Då jag skrev detta inlägg fanns ingen dimma men jag gick tillbaka för att se hur gryningen kunde te sig och det var inte så galet gjort. Det var bra att få lite hum om vad som väntar. Det fanns än en del dimma att öva sig på.

Jag har sorterat ut vad som kan duga att spara. Nu har jag det mesta kvar från gårdagskvällens och morgonens promenader att redigera. Det lär ta många timmar i anspråk!

Skicka en kommentar