Gryning

Gryning

onsdag 25 september 2013

Söstra mi


Min syster är en händig människa med många talanger. Vad hon kan åstadkomma med nål och tråd är mer än de flesta klarar. Hon är inte heller bortkommen då det gäller att måla akvareller. Ibland väljer hon något av mina foton för att ha som förebild då hon är på sin akvarellkurs. Det är jag faktiskt lite stolt över!

Visst känner ni igen det här motivet?
Jag tycker fotot vann en del i hennes tolkning av bilden! 

10 kommentarer:

Boel sa...

Tack! Det är kul och lite lagom svårt att måla dimma. Blött papper som får torka en del och så målar man snabbt övre och nedre delen men lämnar ett tomt stråk mellan färgerna. Till sist lägger man rent vatten på det tomma stråket och hoppas att färgerna vandrar i varandra just så lagom att det ser ut som dimma. Sen får det torka till igen och nya detaljer läggs på.

imsys sa...

Åååååhhh.... Verkligen tjusigt gjort!

BeBest sa...

Jag tycker du har fått riktigt fin snitts på det! :-)

BeBest sa...

Hon är väldigt duktig min syster! :-)

baraenbildavmig sa...

Jag har förstått att Boel lånar motiv av dig och det här är verkligen vackert. Jag beundrar folk som kan måla med färger eller med nål och tråd.

BeBest sa...

Jo hon gör så. Stickar och syr och sånt också. Få se ifall hon ger sig på att göra något i petit point till slut.

Anonym sa...

Vilken konstnär! Dessutom är hon jättevacker! Förstår om du är stolt över din syster, det skulle jag också vara. / Monika

BeBest sa...

Hon är dessutom trevlig, har gott förstånd samt på gott och ont kan vara en smula envis också! En konklusion av detta blir väl att hon är en god människa som vet vad hon vill samt varför och sen också försöker uppnå det utan några större åthävor. :-)

Boel sa...

Det var då väldigt... Tack för fina ord!

BeBest sa...

Ja, stämmer det inte då? ;)

Skicka en kommentar