Gryning

Gryning

onsdag 23 oktober 2013

I all korthet


Jag mår åter oförskämt bra. Dessvärre måste jag ytterligare öka på motionen en tid om viktresan ska fortsätta som planerat. Det har varit för mycket inomhusvistelse på sistone och konsekvenserna av det är mätbart med badrumsvåg.

Några av hibiskusfröna har grott och jag kan se de första tecknen på att något strävar mot ljuset i ett par krukor. Det kommer nog fler efter hand.

Bredbandet verkar fungera, så jag kan nu säga upp den mobila 3G-lösningen jag tidigare använt.

Övningarna med kameran är inte avslutade och kan med fördel fortsätta att kombineras med framtida motionsturer. Det kan komma att drabba er läsare i form av stora högar av höstmörka foton.

Det blir nog inte mycket till solsken idag heller.

Ja, det var väl allt.

2 kommentarer:

baraenbildavmig sa...

Fint att höra att ditt blodtryck har normaliserats, för det var väl det som var lite oroande? Ja, nu blir det lite mörkare foton framöver. Skönt med variation även om det kan vara svårt att hinna ut och hitta något fotoljus när man är trögstartad.

BeBest sa...

Mitt blodtryck reagerar ögonblickligen på ökad stress och då blockeras även hjärnan och allt blir bara värre.

Jag närde igår planer på att gå ut idag på förmiddan och lufta kameran en stund men i morse var jag för trött för att orka få upp dörren. Det blev en ny törn i sängen istället. Det kommer väl bättre dagar och kanske även någon med mera sol än vad dagens regnväder erbjuder.

Skicka en kommentar