Gryning

Gryning

lördag 2 november 2013

Trögstartad dag


Vaknade tidigt. Kroppen kändes helt OK. Värre var det med psyket. Det var mer håglöst än på länge. Några konkreta planer för dagen fanns inte heller, så detta stöd för att få igång tankeverksamheten saknades också. 

Efter att ha varit på benen en timme utan att någon vettig idé infunnit sig, bestämde jag mig för att starta om dagen en god stund senare. Det var nog trots allt den vettigaste tanken som kom fram. Jag gjorde så och nu sitter jag här tre timmar senare och undrar om kreativiteten blir bättre av ifall jag går ut en sväng? Jag tror nog det. Det börjar kännas länge sen sist.


4 kommentarer:

baraenbildavmig sa...

Vilken trög bildnedladdning jag har just nu! Men den som väntar... får se en härligt mossig skog. Snyggt! Du får säkert upp humöret om du går en skogspromenad.

Märit i Mariehem sa...

Fantastisk skog fylld av den vackra gröna mossan! Fint ljus i bilden!
Vi har en fin mosskog i närheten, men inte riktigt så läcker som den på den här bilden.

BeBest sa...

Tack Du!
Jag har inte kommit mig ut än men än är det inte kväll så det blir nog!

BeBest sa...

Skogarna här är nu fyllda av årets nytillväxt på mossan och lavar. Jag har sett platser där man snabbt skulle kunna göra sig en förmögenhet på att plocka renlav till adventssljusstakarna. Nu ingår inte den möjligheten i allemansrätten som tur är. Det tar många år för lavarna att återkolonisera den miljö de tagits bort från.

Skicka en kommentar