Gryning

Gryning

torsdag 16 januari 2014

Tjälknöl kräver goda drycker


Mina trakter förespås få sol idag. Det passar mig precis! Jag har nämligen tänkt knalla ut en sväng förbi affären och försöka få med mig en del tillbehör till tjälknölen. Jag gjorde en sån igår men det fattas fräscha grönsaker och något gott drickbart att att servera till den.

Jag ska nog låta kameran få följa med.

2 kommentarer:

baraenbildavmig sa...

Tjälknöl är så gott! Svärmor brukade bjuda på det. Nu har du väl avnjutit en god middag med tillbehör.

Jag har de senaste två dagarna haft 52 tittar på ett inlägg från mars förra året där jag visade klibbtickan och de konstiga svamprundlarna på ett träd. Tänkte på dina svampar och Pinterest. Skrev ett tillägg om att man kunde lämna en kommentar, jag är nyfiken på varför de kollar just nu, men ingen har kommenterat. Snålt, tycker jag.

BeBest sa...

Det blev en mycket lyckad tjälknöl. Jag har nu många matlådor kvar stående i kylskåpet och frysen och de kan tas fram för såna tillfällen då jag blivit extra hungrig eller sugen på något mer än det vanliga. Det är rena lyxen!

Det hände för några dagar sedan att jag drabbades av 90 besök från tre spamrobotar, vilka administreras från samma ställe. De har olika namn men de vill7hoppas att man ska klicka på deras länkar av ren nyfikenhet och då får de i sin tur bekräftat att man finns och ett återbesök från den nyfikne, samt det de egentligen vill ha nämligen upptrissade besökssiffror från riktiga användare. Det uppvärderar ursprungssajtens marknadsvärde.

Skicka en kommentar