Gryning

Gryning

måndag 17 mars 2014

Idéfattigt


Jag har ett problem att lösa just nu: Jag har inget nytt att visa, inget särskilt att berätta om och inga idéer om någonting alls. Så är det! Det får bli lite tomt väderprat.

Vi har fått en del snö i natt men jag tror inte snön kommer att överleva dagen. Det kommer inte att bli så varmt men ändå plusgrader. Det blåser på rätt duktigt emellanåt och vi kan få någon regnskur också. Plusgrader tillsammans med vind och regn kommer att få bort snön på de ställen de kommer åt.

Troligen går jag till affären en vända. Om jag gör den vändan längre än nödvändigt vet jag inte än. Det kommer antagligen att bli som det faller sig ifall jag nu går ut alls. Man vet inte så noga då det gäller såna oberäkneliga och idéfattiga gubbar som jag.

4 kommentarer:

imsys sa...

Idétorka kan vara avkopplande ibland. Jag löser den med bokläsning.

baraenbildavmig sa...

Vi fick rätt mycket snö så den ligger nog över dagen i alla fall. Ett snötäcke är det, det förra var en snöfilt och försvann lika fort som den kom. Gissar jag rätt att kameran fick följa med till affären?

BeBest sa...

Man kan tänka sig att sova en stund till också. Det gjorde jag.

BeBest sa...

Jag har faktiskt inte varit ut än och om det blir av eller inte vet jag inte heller. Just nu känns det inte särskilt inspirerande att vara där ute i blåsten. Snön är i alla fall redan borta.

Skicka en kommentar