Gryning

Gryning

onsdag 5 mars 2014

Naturmystik


Även denna dag sägs bli disig och grå precis som i måndags och även gårdagen stundtals var. Jag har fortfarande foton från måndagens promenad kvar att redigera. När det är gjort kan det tänkas att jag skaffar en ny bunt bilder att sysselsätta mig med. 

Jag tänkte försöka skapa en illusion av disig vildmark med foton hjälp av två foton från Lillsjön tagna i måndags. Det första visar en liten skuggad vik längst bort från vägen och skulle inte John Bauers Tuvstarr kunna sitta där, det andra en av sjöns uddar eller rättare sagt en holme som bävrarna tagit som boplats.


Kanske hittar jag andra sagor idag om jag ger mig av ut i skogen.

4 kommentarer:

imsys sa...

Min yngsta dotter såg exakt likadan ut som Tuvstarr när hon var liten. Oj vilket fotograferande det blev av okända människor varje gång vi åkte in till Stockholm!

Enligt SMHI ska solen börja lysa mer ett tag framöver nu. Hoppas det stämmer - gråväder ger vackra bilder men någon måtta kan det ju vara hur många sådana man får i kameran!

Märit i Mariehem sa...

Kisar man bara litet med ögonen, så sitter ju Tuvstarr där!

BeBest sa...

Igår trodde de att vi skulle kunna få en gnutta sol men idag har molnbanorna ändraats och solskenet hamnar närmre kusten. I morgon eftermiddag kan det dock bli sol.

BeBest sa...

Jag har inte varit bort dit och sett efter men ... jag tror jag ska behålla illusionen och avstå från att kontrollera saken. :-)

Skicka en kommentar