Gryning

Gryning

lördag 22 mars 2014

Som väntat


Tidningen FOTO fyller 75 år i år. Detta tycker de kan vara värt att fira med en särskild jubileumstävling för fotoamatörer. Tävlingsreglerna är enkla. Tävlingen är öppen för den som känner sig hågad att delta. Fotona ska följa tävlingsomgångens tema. Bildens kortaste sida skulle vara minst 2000 pixlar lång. 

Första omgången hade temat vinter. Bilderna man skickade in skulle alltså ha vintertema men i övrigt var det deltagaren själv som bestämde innehållet. Jag skickade in tre foton och deltog alltså på egen risk. Som väntat vann jag inte.

Nästa etapp handlar om vårkänsla. Det ska väl också gå att få till hoppas jag ... fast jag förväntar mig inte att vinna den omgången heller. Det kan dock vara skoj att ha tävlingen med sig i bakhuvet då jag går ut och söker vårtecken och vårkänslor.

4 kommentarer:

imsys sa...

Jag vågar mig inte ens på att delta i sådana fina tävlingar bland alla proffsfotografer! Hoppas du finner rätta vårkänslan för fina bidrag!

BeBest sa...

Visst spelar vi i många divisioner lägre serier men de där upp ska ha några att besegra också! Det kostar inget att delta.

Hur nära var jag att vinna? Ingen aning!
Vinnarfotot togs vid Kvismare kanal ungefär samtidigt som jag tog mina foton med sjörök.
Så sett till tid och plats var jag inte så långt ifrån. Sett till utrustning och kunskap är det väl som jag åker trampbil i Midnattsolsrallyt.

baraenbildavmig sa...

Det kan vara roligt att delta fast man vet att det vimlar av superduktiga fotografer därute.Var kan man se de vinnande fotona?

BeBest sa...

I tidningen som kommer ut i butik snart finns det vinnande fotot med. Det är en tjusig bild med mycket rimfrost.
Vinnaren är en mycket aktiv fotograf som deltar med framgång i tidningens övriga fototävlingar. Om resten kommer att visas på webben vet jag inte.

Skicka en kommentar