Gryning

Gryning

onsdag 23 april 2014

Även gamla inlägg har ett bästföredatum


Av allt att döma är mina äldsta blogginlägg här eftertraktade måltavlor av spamrobotarna. Google har inte medel/lust att hålla dem borta, utan nöjer sig med att sortera in deras dravel under rubriken skräpinlägg. Där ligger de till bloggägaren åtgärdar saken. 

Jag kommer att börja plocka bort dessa måltavlor. Värst utsatt för närvarande är ett inlägg från början av 2010. Det handlar om min oförmåga att traktera ett instrument med vita och svarta tangenter. Jag skriver så här tillkrånglat för att nedskräparna inte ska välja det här inlägget när deras tidigare måltavla försvunnit in i vårkaseelden på valborgsmässoafton. Jag hade gärna skickat spammarna samma väg men föreslår att de siktar in sig på kungens födelsedag istället.

Om ni vill läsa de gamla kåserier och dikter jag lade upp här i starten på Blogger, så har ni en vecka på er. Sen är de borta.

4 kommentarer:

imsys sa...

Jaha, ja - då blir det till att läsa din blogg om igen, då!

BeBest sa...

Åtminstone de första inläggen från 2010. De har dragit på sig väldigt många skräpkommentarer med uppmaningar att besöka andras sidor. Lockbetet brukar vara antingen något relaterat till sex eller väskor. Det lockar inte mig ett dugg!

Det ser även ut som ett inlägg från mars i år också är på väg in i farozonen. Det är ett inlägg där jag har bekymmer över att flygplanens avgaser ritar streck, vilka ibland är svåra att få bort men alltid störande.

Synnöve sa...

Skulle det hjälpa om du hade nummerverifiering på?

BeBest sa...

Det skulle det säkert men dylika arrangemang är störande för dem som normalt besöker min blogg.

Skicka en kommentar