Gryning

Gryning

onsdag 7 maj 2014

Just i dag är jag glad


Jag har väntat så länge på just den här dagen eller snarare det som hände igår kväll. Igår började äntligen speedway-säsongen! Elitserien startade med sina första matcher. I Hallstavik tog årets nykomlingar i serien, Rospiggarna, mot ett av de två mest stjärnspäckade lagen i Sverige, nämligen storfavoriterna till årets serieseger Elit Vetlanda. 

Rospiggarna visade att de är vassa och sticker upp! Det duger inte för gästande lag att enbart ställa in motorcyklarna på banan i Orion-parken, le överlägset och tro att man ska vinna för att man har bättre betalt. Det ska åkas om det också! 

Rospiggarna hade bestämt sig! Gick det inte bra för någon eller några förare i laget, var andra tvungna att ta i lite extra och så blev det. Då det sista tävlingsheatet flaggats av, hade de 90 poäng man totalt skulle dela på fördelats. De pigga nykomlingarna Rospiggarna hade kört in 46 och stjärnorna från Elit Vetlanda fått ihop 44. Det var de mindre namnkunniga förarna i hemmalaget hade satt de etablerade världsstjärnorna på plats. Det kommer att bli mycket åka av i Hallstavik!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar