Gryning

Gryning

fredag 16 maj 2014

Med LX2 i handen


Idag ska jag göra det lätt för mig. Jag har som vanligt inget vettigt att säga eller nytt att visa så jag dukar med en bildserie med gamla foton tagna med den numera pensionerade kompaktkameran. Välj gärna bildspel sedan ni klickat på länken eller titta på fotona i er egen takt.4 kommentarer:

baraenbildavmig sa...

Fantastiska bilder, BeBest! Där finns både stort och smått, från vida vyer till små insekter och bland dem många vackra bilder på fjärilar och sländor. Svårt att säga vad jag gillar mest, det är så mycket jag gillar men jag får väl gå tillbaka fler gånger, har bara tittat två omgångar än. Det jag minns nu är På väg och en bild utan titel, jag tror den var före rosen. Sista hälften av bilderna saknar namn, du blev visst trött? Men som sagt, underbar bildserie!

BeBest sa...

Tack Du! :-)

Jag höll nyss på att sätta dit namnen och hade väl inte hunnit längre men nu har alla fått sina beteckningar.

baraenbildavmig sa...

Jag såg det. Då tar vi några till: Det är Kanalen i Krämbol som jag tycket är magisk. Snöbilder: Lillsjön, Snöfrid 1, Blomma i snön, snönässla. Harkrank, 120115 Gryning, Valan, Frejas pärlemorfjäril, 120814 Lillsjön, 121124 Backasjön, 130118 Sjörök - fantastisk! Alknoppar, Hibiskusknoppen, Smällglim, Forssländan, Hjälmaren, Tistelfjäril, guldvingebilderna, sv ängstrollslända, 130907 Dimma - underbar bild! 131008 Carl Ugglas Park och de sista tre, men särskilt paret. Men "skåpmat" smakar unket, ta bort det! Tack för att du delar med dig. Jag kommer att titta fler gånger!

BeBest sa...

Tack igen! :-)

Jag gör som du vill men eftersom många av fotona har visats många gånger redan, tänkte jag att de trots allt förlorat sin fräschör även om jag fortfarande gillar dem.

Skicka en kommentar