Gryning

Gryning

tisdag 22 juli 2014

Early bird


Solen hade hunnit vara uppe en halvtimme då jag kom till Djulö herrgård. Det låg dimma över åkrarna och på vägen fanns en kråka, som letade efter något ätbart.

Det fanns fler kråkor, vilka var intresserade av det som fanns på backen men eftersom jag hela tiden traskade närmre fann de för gott att låta den på vägen få roa sig själv bäst den kunde och vågade.

Roligare än så blev det inte.

4 kommentarer:

baraenbildavmig sa...

Det var väl tillräckligt roligt, den översta bilden är magisk!

BeBest sa...

Jag tror det var i förra veckan som jag såg foton från samma ställe och de var också tagna strax efter soluppgången. Det är en duktig naturfotograf härifrån Katrineholm som tog bilderna och det var bara att låta sig inspireras och lära sig! Idag var jag där!

baraenbildavmig sa...

Det är ju toppen när man kan inspireras av andra och dessutom har chansen att komma till samma område för att pröva på det fotot som man beundrade!

BeBest sa...

Vi rör oss i samma område och vi har även mötts några gånger, då vi varit ute med kamerorna. Självfallet blir det så att där den ene går och får till bra bilder vill den andre också försöka att göra sin variant av samma vy. Jag hade turen att få fåglarna med som extra krydda.

Skicka en kommentar