Gryning

Gryning

lördag 16 augusti 2014

I parken


Har man hyrt en bil ska den också återlämnas. Då detta gjorts, vad passar sen bättre än en liten promenad i parken? Jag tyckte i alla fall så och lät kamera få se hur rhododendronbuskar ser ut under bladen. Därinne brukar det gömma sig fåglar men inte den här gången.

Vi tittade på en liten fontän.

Den speciella planteringen framför kommunalhuset blev beundrad.

På väg ut ur parken passerade vi pizzerian och kikade en stund på uteserveringens omgivning.

Så hade vi gjort vår promenad i parken och kunde gå hem för att ta hand om allt vi ställt till med medan vi hade hyrbilen och som tidigare visats här.

2 kommentarer:

baraenbildavmig sa...

Finurlig fontän och vacker liten bäck i parken. Det måtte vara stora rododendronbuskar det där! Blomsterplanteringen känner jag igen från tidigare inlägg, den är imponerande.

BeBest sa...

En vuxen människa står rak inne i buskaget. Fontänen har ett namn men jag minns det inte nu. Parken har då och då rustats upp och nya saker tillkommit. Från början var dammsystemet en fontän. Därefter har dammen runt den fått karaktären av en liten bäck med gott om planteringar och buskage och träd omkring sig. Det gillas av såväl fåglar, som insekter och katrineholmare. Jag tror de känner en hel del stolthet över den välskötta parken!

Skicka en kommentar