Gryning

Gryning

tisdag 12 augusti 2014

Lycka kan också stavas Öknehult


Igår var jag och min sondotter till Öknehult för att fiska. Fisket gick inte så bra. Vi de nog inte rätt grejor och så var det svårt att komma till på de platser jag vill åt. Det låg nämligen kräftburar där. 

Nu var kanske inte fisket det viktigaste för min sondotter även om hon gillar det. Det finns ju så mycket annat mysigt man kan ägna sig åt på Öknehult. 


En dag på Öknehult är inte som andra dagar!

4 kommentarer:

baraenbildavmig sa...

Det verkar vara ett trevligt ställe för djurälskare.

whitelady7 sa...

Jag har tillbringat några sommarveckor i Öknehult! Vi bodde på vandrarhemmet, var på hundläger. Så om sjön där det var kräftburar låg vid vandrarhemmet, så har jag simmat med min hund där, och min äldsta dotter lärde sig simma i den sjön :-) Det är verkligen fint där, vi var där 4 år i rad, om jag minns rätt :-)

Anonym sa...

Va mysigt att få tillbringa tid med sondottern! Jag har campat hela förra veckan med mina två sondöttrar, 7,5 och 9 år, det var jättehärligt för sonen var med också.
Förresten hur mår din katt och är han ute mycket på sommaren? / Monika

BeBest sa...

Öknehult är ett mysigt ställe. Inget vräkigt eller mångstjärnig lyx men gediget och naturligt. Det är väldigt mycket av en verklighetens ”på-landet-känsla”. Ett ställe för folk som gillar lugnet, djuren, naturen, vyerna och inte är rädda för att få lite skit under naglarna för det får man när man umgås med djuren.

Skicka en kommentar