Gryning

Gryning

måndag 6 oktober 2014

Stillestånd


Idag vill inte mitt huvud vakna. Det är total stiltje. Nå ja, jag får väl tvinga igång skallen med några fler muggar kaffe så rinner nog dagen på sen men just nu strömmar det till lika lite som vattnet rör sig på detta foto.


4 kommentarer:

baraenbildavmig sa...

Stilla flyter ån. Så poetiskt vacker bild. Önskar att jag hade tagit den.

BeBest sa...

Tack Du! :-)

Det är lågvatten överallt nu och är det vindstilla ligger ån också orörlig, spegelblank energilös.

Anonym sa...

Hej!
Äntligen en ny dator efter att den andra kraschade den 10 september. Jag har nu tittat på alla dina bilder sen 10 september och läst lite. Du har haft en förkylning som jag hoppas är över nu. Många vackra bilder var det! Vackra höstfärger där hos dig, hit har de inte kommit på riktigt ännu. Fin bildserie på skarvars morgongympa:). Bilden på spindelns våta nät var suveränt vackert! Den röda bron gillar jag mycket. Och så tyckte jag förstås om den söta tjocka katten, Gustavs kusin kanske. / Monika

BeBest sa...

Tack Monika! :-)

Förkylningen är nog över men näsan rinner i stort sett konstant så konsumtionen av hushållsrullar är hög men annars är det nog som vanligt. Mera energi vissa dagar och andra är som idag enbart tomma och håglösa. I morgon är nog en annan dag så då kanske energin är tillbaka igen.
Det har blivit en hel del fotograferande under september och många av bilderna du nämnde är även jag nöjd med.

Skicka en kommentar