Gryning

Gryning

lördag 20 december 2014

Att tro på framtiden oavsett nuet


Igår valde jag att gå en kort bit i ett skogsparti då jag skulle till apoteket. Jag fick då se något som gjorde mig mycket förvånad. Detta var vad jag såg.

Det tycks som kaprifoler struntar i väder och årstid och lever sitt liv efter eget kynne i förhoppningen att det nog kommer en vår någon gång i alla fall och och då ska vi vara först ut! Vi börjar här och nu!

3 kommentarer:

baraenbildavmig sa...

Det är de där som jag brukar kalla optimisterna. Jag skulle tro att går jag runt i trädgården så hittar jag säkert en rosenknopp. Vackert med de glänsande dropparna på kaprifolbladen!

baraenbildavmig sa...

Nu har Blogspot verkligen tagit till storskyddet. Man får beväpna sig med tålamod om man ska kommentera. Hör här:
Först väljer jag Wp-konto.
Skriver i mitt bloggnamn. åtminstone böjran
Fortsätt
Publicera
Ruta: jag är inte en robot
Skriv texten: siffror
Ruta: jag är inte en robot
Bekräfta
Publicera

BeBest sa...

Tack Du! :-)

Ja inte vet jag vad de håller på med! Men om de på något sätt fruktar värre hackerattacker än de vanliga spamrobotarna så lär ju inte detta hjälpa långt. Vad som hänt sedan det infördes verifieringar är att jag slipper spamkommentarer. Tidigare kom det en massa skräp som ville att jag skulle besöka sidor som påstods ha märkesartiklar och mode kläder till låga priser. Sånt går jag inte på.

Men börjar Blogspot krångla till det för mycket, förlorar de på det också. Vågskålen kan väga över åt det hållet att man stänger kontot och slutar blogga eller börjar någon annan stans.

Skicka en kommentar