Gryning

Gryning

torsdag 26 februari 2015

Återställare


Jag har börjat försöka få tillbaka de foton som jag strulat bort ur inläggen. I dagsläget finns det bilder i inläggen från maj och fram till nu. Målsättningen är att 2014 ska vara klar till nästa vecka då jag ger mig på att återställa 2013 till fullgott skick. Beträffande inläggen före 2013 är i stort sett samtliga borttagna.

4 kommentarer:

baraenbildavmig sa...

På vilket sätt strulade du bort dem? Jobbigt när sånt händer!

BeBest sa...

Jag gjorde bilderna som hör till bloggarna privata och då förlorade inläggen tillgången till dem. Då jag senare åter lät bilderna bli tillgängliga för alla kunde inläggen fortfarande inte hitta dem. Därför måste jag nu manuellt sätta tillbaka bilderna inlägg för inlägg.
Det enda som är bra med den redigeringsmanövern är att jag hittar en del konstiga formuleringar och stavfel som jag samtidigt kan passa på att åtgärda.

Anonym sa...

Vilket jobb du gör, men roligt att få ha kvar de foton du lagt ner tid på. De foton man tar betyder något för de är en del av ens liv. Det där lät lite filosofiskt flummigt kanske men du förstår nog vad jag menar ändå. / Monika

BeBest sa...

Då jag började blogga för 7 år sedan handlade allt om att presentera gamla kåserier och några dikter. Sen gled det över mot mindre text och ökat antal foton. Besöksstatistiken visade på högre antal besök då jag hade foton än då jag enbart försökte göra mig lustig. Nu när jag knappt orkar klaga eller vill gå ut så har siffrorna krympt. Hur många som av de registrerade besöken som kommer från människor, vilka avsett att se vad jag har och hur stor del av statistiken som kommer från träffar av sökmotorer vet jag inte.
De som nu verkligen kommer i avsikt att läsa och se ska slippa möta minustecknen tycker jag. Det finns så mycket annat negativt i livet som kan råka ut för ändå.

Skicka en kommentar