Gryning

Gryning

lördag 7 februari 2015

En stund i solen


Igår gjorde jag ett försök att dokumentera den värld jag har här utanför. I början hittade jag inget intressant att visa. Då försökte jag finna med krystade motiv som det här.

Sen begav jag mig till Djulö kvarn för att se ifall strömstaren fanns där. Den fick väldigt bråttom att flyga iväg då jag kom. Därefter fortsatte jag till Djulö gärde. Solen var nu på väg ner och där solljuset träffade snön färgades den i röda och rosa toner.

På återvägen steg det dimmor över de öppna fälten och sjön. Jag försökte även få något av det på bild men kunde senare hemma konstatera att jag har tappat mycket av känslan och förmågan de här månaderna. Fotona höll helt enkelt inte.

4 kommentarer:

baraenbildavmig sa...

Jag tycker inte att det är krystat med smältande snö i grenverk, det blir riktigt vackert. Jag upplevde samma sak som du när jag var ute i solen häromdagen, det kändes som om jag hade glömt bort hur jag skulle fånga de motiv som jag ville ha. Du fick dig i alla fall just en stund i solen!

BeBest sa...

Jag hade hoppats få foton på fåglar men de höll sig på behörigt avstånd uppe i träden eller flög undan. Det här var vad som återstod.

Anonym sa...

Så vackra bilder! Kramar <3 <3 <3
Helena

BeBest sa...

Tack Helena! :-)

Jag hade hoppats på ett helt annat resultat av den promenaden. Jag gav de här fotona godkänt, mera för att ha något att visa än att jag var nöjd med dem. Jag börjar bli kräsen.

Skicka en kommentar