Gryning

Gryning

onsdag 22 april 2015

Nu blommar det


Jag besökte min trevliga tandläkare på Smile igår. Vi ska snart träffas igen och det mötet blir dyrt eller dubbelt så dyrt, beroende på hur åtgärden utvecklas.

Det blev även tid över för en längre kvällspromenad, eftersom jag ändå tänkte fylla på i kylskåpet. Det första jag såg var blommande lönnar.
Därefter traskade jag vidare mot Carl Ugglas park. Vädret var skönt och många spänstiga motionärer tog tillfället i akt att kuta runt på stigar och broar. Själv koncentrerade jag mig på att ta det lugnt, filosofera och hoppas på att se något fint i omgivningen. Det här blev resultatet av att motionera tankarna.

Solen började gå lågt och de långa skuggorna täckte stora områden då jag vände tillbaka. Intill ett rosarött hus stod ett japanskt körsbärsträd i blom. Allt låg i mörk skugga och det påverkade färgerna.

Så fick jag hem mjölken, frukten och smörgåsbrödet.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Jaa, japanska körsbärsblommor är allt underbara! Eftersom jag bor i Stockholm besöker jag Kungsträdgården varje år när de blommar och fotar. Det är lika vackert varje år. / Monika

BeBest sa...

TDå får du passa på nu då! De är på gång!

Anonym sa...

Har redan varit där:). / Monika

BeBest sa...

:-)

baraenbildavmig sa...

Än har jag inte tagit paus. Suverän motljusbild och mycket vackra bilder på lönn- och körsbärsblom! Du låg i skräpet av någon anledning.

BeBest sa...

Tack Du! :-)

Jag är nog en suspekt skräpfigur! :-D

Skicka en kommentar