Gryning

Gryning

lördag 28 november 2015

Låg energinivå


Här händer för närvarande inte så mycket. Vad som än ska göras möter det igångsättningssvårigheter, oförmåga att fokusera på uppgiften och ett allmänt tröghetsmotstånd från början till slut.

Jag har dock förmått att göra nästa års almanacka klar, skickat materialet till tryckeriet och fått tillbaka väggalmanackorna. Nu och någon dag till håller jag på med ett par andra projekt som jag hoppas klara av. Vissa delar kan möjligen bli mer komplicerade att lösa än vad jag först trodde men det får jag ta då, ifall det blir så eller i värsta fall utesluta dem.

Häromdan kom en stor flock sidensvansar och gästade rönnarna utanför hyreslängan.
Inne i hyreslängan blommar en hibiskus.
Faktum är ytterligare tre blommar men de blommorna är svåra att komma åt med kameran.

4 kommentarer:

baraenbildavmig sa...

På nåt vis känner jag igen den där trögheten. Sidensvansar som hälsar på lättar nog upp humöret ändå. Snygg blid! Blommande blommor är en annan sak som kan glädja, bara man förmår se dem och det verkar du har gjort. Vackert!

Monika Moren sa...

Sidensvansar, vilka vackra fåglar! Fin blomma inne hos dig också.

BeBest sa...

Tack Du! :-)

Sidensvansarna verkade vara väldigt stressade. De var här en kvart och hade knappt ro att sitta stilla mer än några sekunder i taget.

Mina hibiskusar har så stora blommor att till och med jag ser dem.

BeBest sa...

Tack Monika! :-)

Sidensvansarna är mycket speciella, lite exotiska till utseendet. Välkomna gäster men de har knappt ro till ens en snabbfika i flykten!

Hibiskusen hade ingen rolig sommar på balkongen och det blev inte så mycket till blomning där ute men nu verkar de ta igen det. Alla blommar om än inte alla samtidigt så är det några i taget.

Skicka en kommentar