Gryning

Gryning

torsdag 1 december 2016

December


Det här fotot representerar december i årets almanacka. Av trycktekniska skäl är decemberfotona ett år gamla redan då de går i tryck. De har med andra ord blivit vällagade julostar när de äntligen får tas fram och visa upp sig.
I övrigt kan jag berätta att det drar ihop sig till den årliga besiktningen. Jag var till labbet och lämnade blodprover i morse och i nästa vecka ska jag träffa läkaren och få veta att jag är för fet och att han nog ska ändra lite bland blodtrycksmedicinerna. 


2 kommentarer:

baraenbildavmig sa...

Ett krispigt vackert decemberfoto. Precis sånt väder som vi har i dag. Där på bryggan skulle man kunna sitta och fika och njuta en stund av det vackra.

BeBest sa...

Tack Du! :)

Vi har liknande väder här också men inte mer vitt må marken än att det påminner om pudersocker på en semla.

Det är ett par gubbar som brukar göra så som du skulle kunna tänka dig själv att göra. De kommer dit med fikagrejor och något att grilla. Sen påtar de lite i backen och sköter om de blommor de har planterat där. De putsar till grusgångarna de anlagt och så fikar de eller sticker ut med båten en stund.
Området vid bryggan är inte mera privat än någon annanstans men markägaren tycker nog det ser fint ut och låter dem hållas så länge. De skadar ju ingen och trädgårdsarbete ska visst vara bra för hälsan sägs det, så känns det meningsfullt för de två kompisarna att dona lite där vid strandkanten, må det väl vara hänt då.

Skicka en kommentar